BED AND BREAKFAST ‘de Baron’

 in SELLINGEN, GRONINGEN.

 

Verwen u zelf met een lang weekend of gewoon een dag door de week . Bed and Breakfast de Baron biedt u een natuurlijke omgeving. Privacy, rust en ruimte op deze landelijk gelegen boerderij in Sellingen Groningen. Bed and Breakfast ‘de Baron’ ligt  in de Gemeente Vlagtwedde, in het mooie landelijke gebied Westerwolde.

 

debaron 003

 

Bed and Breakfast de Baron

De oude boerderij De Baron ligt ca. 40 meter van de weg langs het water en heeft een prachtige voortuin met oude bomen. U kunt genieten van de oude voortuin, die deelt u met de groene en bonte specht, de zwarte roodstaart, de ransuil en nog meer kleine dieren.

debaron 159

Binnen zijn een tweepersoonskamer en een éénpersoonskamer beschikbaar. Het ontbijt wordt in de in stijl verbouwde keuken geserveerd. De omgeving. Een prachtig wandel/fietsgebied met bos, heide en vennen, vele buurtschappen, oude Saksische boerderijen, en niet te vergeten: ‘t stroomdal van De Ruiten AA. De oude vesting van Bourtange maar ook het Kruisheren klooster van Ter Apel is op fietsafstand en een bezoek meer dan waard.

Bourtange

Bourtange luchtfoto

BED AND BREAKFAST in SELLINGEN

dan naar Bed and Breakfast ‘de Baron’

er gaat niets boven GRONINGEN