Bed and Breakfast de Baron, is gelegen aan de Burgemeester Buiskoolweg 5 te Sellingen, Provincie Groningen in de prachtige gemeente Vlagtwedde. De boerderij is ca. 110 jaar oud, en staat op een perceel grond van ruim 1 hectare. Het totale terrein is omzoomd met bomen en struiken, een garantie voor privacy en rust.

20 juli 2009 037

achterzijde ‘de Baron’

Onze gemeente strekt zich uit van het dorp Vlagtwedde tot Ter Apel.
Sellingen, ook wel genoemd ‘de Parel van Westerwolde’ ligt centraal in de gemeente, en hier vindt u het gemeentehuis. Er zijn vele kleine ‘buurtschappen’ , die u ongetwijfeld tegen zult komen als u te voet of op de fiets of per auto de buurt verkend. Bos en heide, natuurcampings, waterpartijen (Sellingerbeetse), en vele andere bezienswaardigheden, zoals de prachtige Vesting Bourtange met de Joodse synagoge¬† maken een bezoek zeer de moeite waard.

Ook de prachtige provincie Drenthe is dichtbij en natuurlijk is daar ook veel te zien en te genieten voor jong en oud, om er enkele te noemen :Noorder Dierenpark Emmen, Veenpark in Barger-Compascuum, Hunebedcentrum in Borger.
De gemeente grenst aan Duitsland, dus U kunt per auto een bezoek brengen aan Kasteel van Clemenswerth in Sogel of Freizeitpark Schloss Dankern, of Tierpark Thule. Winkelen in de stad Leer of Papenburg of Meppen of een wandeling maken langs de Ems behoort tot de vele mogelijkheden. De provincie heeft natuurlijk nog veel meer te bieden: de Hortus in Haren, Stad Groningen met het Groninger Museum of de Martinitoren, of heerlijk ontspannen in de Sauna in Bad Nieuweschans.

Kortom Beleef Oost-Groningen!

Lees verder over: Een beetje geschiedenis van Selingen en omgeving.